Bedrijven

De leerdoelen van u of de organisatie centraal staan centraal bij de cursussen van iCollege. Onze diensten zijn gericht op het optimaliseren van de resultaten van uw organisatie en van uw medewerkers. Dit door het aanroepen van (ongebruikte) talenten en het ontwikkelen van vaardigheden en nieuwe inzichten.

De trajecten van iCollege zijn praktijkgericht en er wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen; van praktijksimulaties en rollenspelen tot het maken van individuele assessment. Door tijdens de training de deelnemers voordurend te spiegelen, te observeren en van feedback te voorzien, krijgen de deelnemers meer inzicht in hun eigen gedrag.

iCollege levert effectief maatwerk. Vooraf vindt er altijd eerst een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek plaats met u als opdrachtgever. Tijdens dit gesprek kunt u toelichten voor wie de training bedoeld en wat de specifieke leerdoelen zijn en wij kunnen u infomeren wat wij hierin kunnen betekenen.
 

Cursus Engels Particulieren

Gaat u op bezoek naar een land waar u Engels wilt spreken? Of wilt u graag uw niveau verbeteren en bijvoorbeeld literatuur lezen, brieven schrijven en kranten of tijdschriften lezen? Meer info.

Cursus Engels bedrijven

iCollege verzorgt taalcursussen Engels volgens een zeer succesvolle en snelle methode. De cursus wordt volledig afgestemd op de leerstijl van de cursist en de behoeften binnen het bedrijf. Meer info.