iCollege, taalcursussen Engels

iCollege is gespecialiseerd in het geven van cursussen Engels aan particulieren en bedrijven voor zowel beginners als gevorderden. Er zijn 4 verschillende niveaus zodat er optimaal afgestemd kan worden op het kennisniveau en behoefte van de cursist of de wensen van het bedrijf.

iCollege biedt cursussen aan kleine groepen of op “één-op-één” basis in Capelle aan den IJssel of op bedrijfslocatie. U krijgt les in een ontspannen sfeer van een talendocent met ruime ervaring. Bij de privelessen kunt u zelf aangeven wat u het liefst zou willen leren en uw eigen leertempo bepalen.

Er wordt gebruik gemaakt van moderne lesmateriaal. De cursussen richt zich op interactieve lesmethodiek zodat u in de praktijk daadwerkelijk gebruik kunt maken van de opgedane kennis. Of u het toepast op vakantie of voor een belangrijke zakengesprek, u zult zelfverzekerd en met veel plezier het gesprek voeren.

Klik hier voor contact of direct aanmelden.

Cursus Engels Particulieren

Gaat u op bezoek naar een land waar u Engels wilt spreken? Of wilt u graag uw niveau verbeteren en bijvoorbeeld literatuur lezen, brieven schrijven en kranten of tijdschriften lezen? Meer info.

Cursus Engels bedrijven

iCollege verzorgt taalcursussen Engels volgens een zeer succesvolle en snelle methode. De cursus wordt volledig afgestemd op de leerstijl van de cursist en de behoeften binnen het bedrijf. Meer info.